گوشی

مشخصات بهترین دوربین های گوشی + معرفی گوشی های 2020

تکنولوژی و مشخصات بهترین دوربین های گوشی به جایی رسیده است که شما می‌توانید بهترین عکس‌ها را با آن‌ها بگیرید. حتی درمقایسه آن‌ها می‌توان با دوربین‌های حرفه‌ای مقایسه کرد. این گفته قدیمی که بهترین دوربین، آن دوربین واقعی است که در کیفتان دارید، اکنون چندان درست به نظر نمی‌آید. بهترین دوربین های موبایل سبب شده‌اند هرکجا که می‌روید بهترین دوربین را، همیشه همراهتان داشته باشید.

مشخصات بهترین دوربین های گوشی:

قابلیت‌های عکس‌برداری دوربین گوشی‌های هوشمند در سال‌های اخیر به موضوع بسیار مهمی برای خریداران تبدیل شده است. این که دوربین یک گوشی چقدر خوب عکس و فیلم می‌گیرد سوالی است که بیشتر خریداران پیش از خرید گوشی مورد نظرشان می‌پرسند و انتظار دارند که جواب خوبی بگیرند.

بهترین دوربین های گوشی

بهترین ویژگی دوربین های گوشی خوب چیست؟

1. دیافراگم و اپرچر

اسمارتفون‌های بالارده از بهترین غول‌های تکنولوژی مثل سامسونگ و اپل دیافراگم لنزهای وایدتری نسبت به گوشی‌های ارزان‌تر دارند و به عنوان نتیجه می‌توان کیفیت بسیار بیشتر عکس‌هایشان را پذیرفت. برای مثالمشخصات سامسونگ گلکسی اس9 پلاس اپرچر f/1.5 دارد. پس با این گوشی می‌توانید عکس‌هایی بگیرید که زمینه‌ای بلوری و تار دارند.

2. تعداد مگاپیکسل زیاد

همه گوشی‌های هوشمند کنونی دوربین‌های بسیار قدرتمندی با دوربین‌هایی با لنز حداقل 8 مگاپیکسلی دارند. همچنین باید به اندازه هر پیکسل نیز توجه داشته باشید. این اندازه با میکرون یا میکرومتر اندازه‌گیری می‌شود و نشان می‌دهد که کیفیت چقدر افزایش پیدا کرده است. برای مثال اکنون دوربین‌های گلکسی اس 10 و نوت 10 دوربین‌هایی با پیکسل‌های 1.4 میکرومتری دارند که تقریبا بزرگ است و به سنسور اجازه می‌دهد که نور بیشتری را جذب کند.

3. صفحه‌نمایش بزرگ

از آن‌جایی که مانند دوربین‌های قدیمی، چیزی به اسم چشمی وجود ندارد، شما باید تلفن همراه هوشمندتان را با دو دست بگیرید تا تصویری از چیزی که از آن عکس می‌گیرید داشته باشید و شاتر را بزنید. در نتیجه، هر چه نمایشگر بزرگتر باشد، چیزهای بیشتری خواهید دید و جزئیات برای شما واضح‌تر خواهند بود. همچنین اگر صفحه‌نمایش یک گوشی هوشمند با گوریلا گلس ساخته شده باشد گزینه بهتری است زیرا در برابر خراش‌ها مقاوم‌تر است و زود خش بر نمی‌دارد.


این مقاله شاید جالب باشد : نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A30


4.تثبیت‌ کننده اپتیکال تصویر

تثبیت‌کنندگی تصویر چیزی است که در دوربین گوشی‌های هوشمند قرار می‌گیرد تا تاثیرات تکان‌خوردن‌های متوالی دستتان را در عکسی که می‌گیرید کم کند. بدون این تثبیت‌کننده، هر حرکت دستتان توسط دوربین ثبت می‌شوند و عکستان خراب می‌شود. همچنین این قابلیت می‌تواند کیفیت ویدیوهای ضبط‌شده دستگاهتان را بهبود بخشد.

مطالب مرتبط
نقد و بررسی گوشی شیائومی 11T پرو + مزایا و معایب آن

5. قابلیت عکس برداری RAW

RAW نامی است که به نوع به‌خصوصی از فایل‌ها اطلاق می‌شود. مزیت استفاده از فرمت RAW آن است که می‌توانید تصمیم بگیرید عکستان چطور دیده شود نه دوربین و الگوریتم‌هایش. فایل‌های RAW همچنین به شما کنترل بیشتری بر این که عکس نهایی‌تان چه طور به نظر می‌رسد می‌دهد. شما می‌توانید اکسپوژر را تنظیم کنید و تعادل نور سفید و سیاه را در پشت کامپیوترتان تغییر بدهید. چیزی که با عکس‌هایی که در فرمت JPEG گرفته می‌شود سخت‌تر است.

6. لنزها و زوم

لنزهایی که روی گوشی‌های هوشمند گران‌قیمت و لوکس پیدا می‌شود بسیار خوب هستند و حتی گاهی اوقات اپرچر بهتری را نسبت به بعضی دوربین‌های دیجیتال کوچک و ضعیف به ارمغان می‌آورند. همچنین به دلیل آن که طراحان می‌خواهند گوشی‌ها را هر چه بیشتر جمع‌وجور کنند، فضای زیادی برای زوم اپتیکال وجود ندارد. به همین دلیل آن‌ها از لنز‌های واید به عنوان لنز اصلی استفاده می‌کنند یا از چند لنز مختلف بهره می‌گیرند.

یکی از مشکلاتی که دوربین‌های تلفن همراه دارند این است که هنوز از زوم دیجیتال کمک می‌گیرند. شما اگر فاصله‌تان با سوژه عکس را کمتر کنید تصویر بسیار بهتری نسبت به زمانی می‌گیرید که از زوم دیجیتال بهره می‌گیرید. لنزهای افزونه‌ای نیز گزینه‌های بسیار خوبی هستند. تولیدکنندگان زیادی امروزه لنز‌هایی تولید می‌کنند که به گوشی شما وصل می‌شود و یک گوشی در قامت دوربین خواهید داشت.

لنز دوربین گوشی

انواع مختلف لنزها در بهترین دوربین های موبایل عبارتند از:

  • لنز Ultra Wide که تصاویری عریض‌تر را به ارمغان می‌آورند.
  • لنزهای Wide یا استاندارد که حالت عادی دوربینتان هستند.
  • لنز‌های Telephoto.
  • دوربین‌های Monochrome که برای عکس‌برداری مونوکروم و تصاویری با رنگ‌های تیز استفاده می‌شود.
  • دوربین عمق‌سنج که برای ساختن تصاویری با زمینه بلوری و تار استفاده می‌شوند. بسیاری از تلفن‌های همراه می‌توانند بدون دوربین عمق‌سنج، این زمینه بلوری را به وجود بیاورند.

7. قابلیت HDR

اچ‌دی‌آر یا تصویربرداری دامنه دینامیک بالا چیزی است که برای زمان زیادی در عکس‌برداری وجود داشته است. سازندگان تلفن‌های همراه هوشمند اکنون این قابلیت را در دستگاه‌هایشان قرار می‌دهند. این تکنولوژی طراحی شده است که به شما کمک کند عکس‌هایی بگیرید که دینامیک رنگی بهتری (چه هایلایت‌ها و چه سایه‌ها) دارند و در نتیجه عکس‌های باکیفیت‌تری داشته باشید. زمان‌هایی وجود دارند که عکس‌برداری با این قابلیت بسیار کاربردی خواهد بود. مثلا هنگامی که از مناظر عکس می‌گیرید یا بیرون از خانه و زیر نور خورشید از خودتان عکس می‌گیرید، وجود قابلیت عکس‌برداری HDR بسیار اهمیت دارد.

مطالب مرتبط
بررسی تخصصی گوشی OnePlus 5T

8. کنترل ISO

در روزهای ابری و بارانی و البته محیط‌های سرپوشیده گاهی نور به اندازه کافی وجود ندارد. در غارها و سالن‌های تاریک و برخی اماکن دیدنی نیز این موضوع صادق است. برای این که گوشی هوشمندتان بهترین عکس را در این شرایط بگیرد، باید دوربینی داشته باشد که لول بالایی از ایزو را داشته باشد و نسبت به نور بسیار حساس باشد. این موضوع بسیار خوب است اما با بالارفتن عدد ایزو، میزان نویز عکس نیز بیشتر می‌شود و عکستان را خراب می‌کند.

9. بهترین دوربین های موبایل : گزینه‌های کنترل دوربین

برای بیشتر کاربران و خریداران، دوربین و امکاناتش اهمیت بسیار زیادی دارد و هرگاه که یک گوشی جدید به بازار معرفی می‌شود، به نظر می‌آید که امکانات و گزینه‌های بیشتری دارد.

گزینه گرفتن دوربین به سمت سوژه و عکس‌برداری همیشه به صورت اتوماتیک وجود دارد. اما بیشتر گوشی‌های هوشمند بالارده، قابلیت عکس و فیلم‌برداری دستی و پیشرفته را دارند. چیزی که شما می‌توانید در این دوربین‌ها کنترل کنید با توجه به مدل و سازنده گوشی متفاوت است اما به طور کلی می‌توانید میزان ایزو، عکس‌برداری RAW، تنظیم روشنایی و تعادل رنگ سفید و تنظیم اکسپوژر را کنترل کنید.

سوژه دوربین

10. ویدیو

ویدیوی 4K چیزی است که در بهترین دوربین های موبایل هوشمند جدید در دسترس است و نشانه آن است که ویدیویی که ضبط می‌کنید کیفیت بهتری دارد. آخرین گوشی‌های هوشمند بالارده حتی قابلیت فیلم‌برداری 4K با نرخ ریفرش 60 فریم بر ثانیه‌ای را دارند اما بسیاری تنها قابلیت فیلم‌برداری 30 فریم برثانیه‌ای دارند.

11. ویدیوهای اسلوموشن یا تایم‌لپس

یکی از افکت‌های بسیار جذاب که احتمالا به صورت آنلاین آن را دیده‌اید، ویدیوهای اسلوموشن است که در آن‌ها دوربین ویدیویی با نرخ فریم بسیار بالا می‌گیرد تا به صورت اسلوموشن به نمایش بگذارد. بسیاری از گوشی‌های میان‌رده و لوکس قابلیت فیلم‌برداری سریع را تا 960 فریم بر ثانیه دارند.

12. فوکوس و واکنش شاتر

شاید ندانید اما واکنش شاتر و قابلیت فوکوس بسیار سریع نکته‌ای در بهترین دوربین های موبایل است که بسیار کاربردی‌ست و در لحظات زیادی به دردتان خواهد خورد. اگر به نقد‌های گوشی‌های هوشمند توجه کنید، همه منتقدان در بخش تست دوربین، به سرعت واکنش شاتر اشاره می‌کنند.

مطالب مرتبط
ای او اس 15 منتشر شد (بررسی ویژگی های جدید و تغییرات )

13. فلش

بیشتر گوشی‌های هوشمند، فلش‌های LED پیش‌فرض دارند اما این فلش‌ها وقتی که در فاصله نزدیک مورد استفاده قرار می‌گیرند چندان خوب نیستند و فضای نوری را مصنوعی می‌کند. همچنین در فواصل دورتر نیز به خاطر قدرت کمشان تاثیر بسیار کمی دارند. در حقیقت بیشتر اوقات شما ترجیح خواهید داد که کلا فلش را خاموش کنید.

بهترین دوربین های موبایل 2020 :

پس از آن که مشخصات بهترین دوربین های موبایل را با هم بررسی کردیم، وقت آن است که بهترین گوشی‌ها را از نظر دوربین به شما معرفی کنیم.

1- گوشی اپل آیفون 11 پرو

در آیفون 11 پرو با لنزهای عکس‌برداری‌ای طرف هستیم که می‌توان آن‌ها را بهترین دوربین های موبایل 2019 نامید. ترکیب سه‌تایی دوربین‌های آیفون 11 پرو چیزی است که به سختی می‌توان آن را در دنیای گوشی‌های هوشمند امروزی پیشرو دانست اما عملکرد این سه دوربین عالی است. رنگ‌ها، حالتشان و اکسپوژر در میان سه دوربین تقریبا یکسان است اما این نحوه پردازش عکس‌ها توسط سخت‌افزار و نرم‌افزار اپل است که آن را در رقابت یاری می‌کند و باعث می‌شود که نسبت به دیگر گوشی‌ها برتری داشته باشد.

دوربین گوشی آیفون

2. گوشی هواوی پی 30 پرو

چیزهای دوست‌داشتنی در مورد هواوی پی 30 پرو بسیار زیاد هستند. ما در این بخش از یادداشت بهترین دوربین های موبایل با دوربین تلفن همراهی طرف هستیم که همه چیز دارد. عکاسی در نور کم فوق‌العاده، قابلیت زوم باورنکردنی 5x اپتیکال و مشخصات قدرتمند! در پشت این گوشی چهار لنز قرار دارد که یکی از آن‌ها سنسور ToF است. این یعنی عمق‌سنجی نیز در این گوشی بی‌نظیر است.

همه چیز برای این که هواوی پی30 پرو یکی از بهترین دوربین های موبایل 2020 را داشته باشد در این گوشی فراهم است. البته باید در نظر داشته باشید که اگر بخواهیم کیفیت هسته عکس‌ها را در هواوی پی30 پرو با آیفون 11 پرو مقایسه کنیم، گوشی اپل، پیروز این رقابت است. هواوی تکیه زیادی بر روی پردازش تصاویر کرده است و این موضوع همیشه به نفعش تمام نمی‌شود

3- بهترین دوربین های گوشی سامسونگ گلکسی S10 5G:

گوشی‌های گلکسی سری اس سامسونگ همواره در زمینه دوربین‌هایشان حرفی برای گفتن داشته‎اند و گوشی اس10 5جی نیز از این قاعده مستثنی نیست. دوربین پشت چهارتایی این گوشی، ترکیب چهار لنز واید، اولترا-واید، تله‌فوتو و ToF است که هر کدام به بهترین شکل کارشان را انجام می‌دهند.

مطالب مرتبط
معرفی بهترین گوشی‌های بلک بری 2023 با بررسی مزایا و معایب آنها

4- مشخصات دوربین گوشی شیائومی Mi Note 10 چیست؟

شیائومی می نوت 10، با پنج دوربینش و یک سنسور 108 مگاپیکسلی، گوشی‌ای است که به سختی می‌توان از قرار دادن آن در فهرست بهترین دوربین های موبایل گذشت. این سنسور 108 مگاپیکسلی بهترین دوربین گوشی های موبایل است که توسط سامسونگ ساخته شده و در گوشی گلکسی اس 20 اولترا نیز قرار دارد.

با عدد بسیار بزرگی طرف هستیم که برای اولین بار در جهان استفاده شده است. عدد 108 مگاپیکسل، حتی در دوربین‌های DSLR و بدون آینه نیز هنوز دست‌نیافتنی است. درست مثل دوربین‌های 48 مگاپیکسلی موجود در لیست‌مان، می نوت 10 از فن‌آوری کوادپیکسل، یا Pixel Binning برای عکس‌برداری استاندارد استفاده می‌کند. این تکنیک هر 4 پیکسل را در یک پیکسل جمع‌آوری می‌کند.

5- گوشی گوگل Pixel 4 XL:

پیکسل سه با دوربین تکی پشتش کم‌کم به نظر قدیمی می‌آمد اما گوگل از زمانی که داشت بهترین استفاده را کرده و یک دوربین تله‌فوتو نیز به آن برای گوشی جدیدش اضافه کرده است که زوم اپتیکال 2x دارد. به هرحال حالت جدید دوربین پیکسل 4 که Astro نام دارد بزرگترین نکته مثبت برای خریدش است. این امکان شاتر دوربین را برای حدود چهار دقیقه باز نگه می‌دارد تا بتوانید از آسمان پر از ستاره شب عکس بگیرید.

گوشی گوگل xl

البته پیش از آن باید مطمئن شوید که دستتان تکان نمی‌خورد. در حالت اتوماتیک معمول، پیکسل 4 XL عکس‌های بسیار خوب پرجزئیات می‌گیرد. در مقایسه با آیفون 11 پرو، پیکسل عکس‌ها را کمی تاریک‌تر نشان می‌دهد و به همین دلیل عکس‌هایش واقعی‌تر است.

6- مشخصات بهترین دوربین های گوشی اپل آیفون XS چیست؟

به نظر ما لزوما با پرداخت مبلغ بیشتر برای خرید آیفون XS گوشی با دوربین بهتری نیز گیرتان نمی‌آید اما این گوشی بهترین آیفون برای عکس‌برداری را حداقل تا زمان عرضه آیفون 11 پرو و پرو مکس در اختیار کاربران قرار داده بود. آیفون 10 نقطه عطفی بسیار بزرگ برای شرکت اپل بود. اگرچه نرم‌افزار دوربین این گوشی به شدت بهبود یافته است.

 7- مشخصات بهترین دوربین های گوشی اوپو Reno 10x Zoom چیست؟

رنو 10x زوم دومین گوشی در لیست ماست که دوربین پریسکوپ دارد که امکان زوم حدود 5x را فراهم می‌کند. این یعنی شما حتی نسبت به هواوی P30 Pro نیز به انجام زوم واقعی نزدیک‌تر شده‌اید. اگر از زوم که بگذریم، با دوربین‌های همچنان خوبی در چینش دوربین‌های این گوشی طرف هستیم.با وجود صفحه‌نمایش تمام صفحه AMOLED، پردازنده اسنپ‌دراگون 855 و باطری 4000 میلی‌آمپر ساعتی، از نظر مشخصات با یک گوشی پرچم‌دار طرف هستیم که استفاده از آن از جنبه‌های بسیاری، رویایی است.

مطالب مرتبط
نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A30

8- دوربین های گوشی سونی Xperia 1:

سونی ایکسپریا وان تنها گوشی برای عاشقان فیلم‌برداری حرفه‌ای و طرفداران سینما است که به آن‌ها اجازه می‌دهد با گوشی هوشمندشان فیلم‌برداری واقعی را تجربه کنند. با این گوشی می‌توانید ویدیوهایی با نسبت ابعاد 21:9 ضبط کنید که مقیاسی مخصوص فیلم‌های سینمایی است.از صفحه‌نمایش 4K HDR که بگذریم، با رابط کاربری بسیار تمیزی طرف هستیم که به لطف چیپست بسیار قدرتمند و سریع گوشی، هیچ‌گاه شما را ناامید نخواهد کرد.

گوشی سونی

9- دوربین های گوشی گوگل Pixel 3A:

گوگل پیکسل 3A اولین گوشی میان‌رده از گوگل است. اما با پکیج دوربین بسیار باکیفیت در حد یک پرچم‌دار طرف هستیم که آن تجربه ناب عکس‌برداری با پیکسل را تا حدودی شبیه‌سازی می‌کند. با سنسور تکی 12 مگاپیکسلی که اپرچر f/1.8 دارد، از نظر مشخصات، حضورش در این لیست توجیهی ندارد.

همچنین 3A از قابلیت عکاسی شبانه به نام Night Sight بهره‌مند شده است که برای عکاسی در نقاط تاریک بسیار عالی است. این یعنی وقتی که صحبت از عکاسی در تاریکی یا با نور بسیار کم می‌شود، این گوشی میان‌رده می‌تواند با پرچم‌دارانی مثل پی30 پرو و آیفون XS رقابت کند که قیمتشان دو برابر پیکسل است.

10- دوربین های گوشی شیائومی Mi 9:

برای قیمتی که این گوشی دارد، ارزشش فوق‌العاده است. در محیط‌های پرنور با این گوشی می‌توانید عکس‌های باکیفیتی با دینامیک رنگی خیلی خوب بگیرید. چینش سه‌تایی دوربین می 9 از یک دوربین واید، یک دوربین اولتراواید و یک دوربین تله‌فوتو تشکیل شده است.

سخن پایانی

شما در این مقاله با مشخصات بهترین دوربین های گوشی آشنا شدید. همچنین از بهترین گوشی ها از نظر دوربین آگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

https://tinyurl.com/mr6t86hehttps://4hd.ir/lUc3G
https://cutt.ly/hI8HAGlhttps://zi0.ir/DTrU0
https://b2n.ir/e90719https://u.to/-7bzGw

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا