لیست بروکرهای کلاهبردار ⛔ روش های کلاهبرداری در فارکس چیست؟

4344 بازدید
بروکرهای کلاهبردار فارکس

برای آشنایی با بروکرهای کلاهبردار توصیه می کنیم حتما این مقاله از مقالات آموزش فارکس را بخوانید.

طبیعتا به عنوان یک تریدر فارکس، قبل از شروع معامله اولین چیزی که ذهن شما را درگیر می کند اعتبار بروکری است که قصد دارید با آن معامله کنید. به همین خاطر اگر آماری  از جستجوهای گوگل را چک کنید این عبارت ها را زیاد می بینید. کلاهبرداری آلپاری، کلاهبرداری فیبوگروپ ، کلاهبردای روبوفارکس، کلاهبرداری لایت فارکس، کلاهبرداری هات فارکس و … البته ممکن است کلمات جستجوی تغییر کند. مثلا آیا آلپاری معتبر است؟ یا بروکر معتبر فارکس و یا لیست بروکرهای کلاهبردار. تریدرها این عبارات را جستجو می کنند که ببینند آیا بروکرهای آنها سابقه منفی دارند یا خیر.

اینکه بدانید بروکر فارکس شما کلاهبردار است یا خیر بسیار مهم است. به هر حال شما قصد دارید سرمایه خود را به آنها بسپارید اما وسواس در این مورد تمرکز بر روی معاملات را از شما می گیرد. این را بدانید که هیچ بروکر بی عیب و نقصی در سرتاسر دنیا نداریم. پس اگر بروکر خود را با تحقیق انتخاب کردید بدون نگرانی با آن کار کنید و مشکلات جزئی آن را نادیده بگیرید. بله اگر شرایط معاملاتی بروکر برای شما مناسب نبود می توانید بروکر دیگری را امتحان کنید.

در این مقاله سعی می کنیم نکاتی برای تشخیص یک بروکر کلاهبردار به شما ارائه دهیم. برای دسترسی سریع به سوال خود، میتوانید از جدول زیر استفاده کرده و با کلیک بر روی عنوان، سریعا به بخش مد نظر خود منتقل شوید. در مورد کلاهبرداری بروکر فیبوگروپ در ادامه مقاله توضیح دادیم.

همچنین در پایان مقاله به اساتید و پکیج فروش های مختلف می پردازیم که این روزها یکی از دم دستی ترین روش های کلاهبرداری است. به کلاهبرداری رضا گلشاهیان، امیرحسین نام آور، پورصمدی، مهتاب حکمتی، علی رضا سلیمانی خواه، امیر رمزعلی و امثال آنها می پردازیم. در این قسمت شدیدا به کمک شما نیازداریم.

لیست بروکرهای کلاهبردار ⛔ روش های کلاهبرداری در فارکس چیست؟
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    تشخیص بروکر کلاهبردار از ظاهر سایت

    طبیعتا یک بروکر فارکس برای اینکه بتواند قوی کار کند باید سرمایه گذاری میلیون دلاری داشته باشد. اولین جایی که این سرمایه گذاری خود را نشان می دهد ظاهر سایت بروکر است. شخصا سایتی را دیدم که ادعای بروکری داشت اما از سیستم مدیریت محتوای رایگان وردپرس استفاده می کرد 😉 طبیعی است که به چنین بروکری نباید اعتماد کرد.

    پنل کاربری بروکر نیز می تواند در این مورد به شما کمک کند. اگر می بینید پنل کاربری بروکری که قصد کار کردن با آن را دارید ضعیف و پر از عیب و ایراد است سریع از آن خارج شوید. یک بروکر معتبر با نیت ماندگاری بلند مدت روی این موارد بسیار سرمایه گذاری می کند.

    رگوله بودن بروکر فارکس

    در کشورهای مختلف سازمان هایی وجود دارند که وظیفه قانون گذاری و نظارت بر بازارهای مالی مثل فارکس را دارند. اصطلاحا به این سازمان ها نهادهای رگولاتوری گفته می شود. به بروکری که از یکی از این نهاد مجوز داشته باشد، رگوله آن سازمان گفته می شود. به عنوان مثال بروکر هات فارکس رگوله FCA انگلستان را دارد. یا بروکر FBS رگوله CySec قبرس.

    متاسفانه در عمل این نهادهای رگولاتوری به خاطر تحریم کمکی به تریدرهای ایرانی نمی کنند. اما اگر کارگزاری که قصد معامله با آن را دارید رگوله معتبری داشته باشد می تواند به نوعی اطمینان خاطر برای شما باشد. چون به هر حال تحت نظارت است.

    رگولاتوری های معتبر حال حاضر بازار فارکس عبارتند از:

    • NFA آمریکا
    • FCA انگلستان
    • ASIC استرالیا
    • CySec قبرس
    • FiNMA سوئیس
    • BAFIN آلمان

    دقت داشته باشید که بروکرهایی که رگوله نهادهای بالا هستند به دلیل تحریم نمی توانند به مشتری های ایرانی مستقیم خدمات دهند. برای حل این مشکل معمولا شرکتهایی را در جزایر آفشور مثل سیشلز ثبت می کنند و با شعبه آفشور خود به ایرانی ها خدمات می دهند. هرچند عملا مزیت رگوله بود برای ما از دست می رود ولی اعتبار بروکر سرجای خود باقی است.

    سابقه فعالیت در بازار فارکس

    اینکه بروکری تازه یک سال است که ثبت شده و شروع به کار کرده است هرچند دلیل بر کلاهبردار بودن آن نیست ولی ریسک کار را بالا می برد. همیشه سعی کنید با بروکرهایی کار کنید که سابقه چندین ساله در بازار را داشته باشند. این سابقه باعث می شود کیفیت کار بروکر نمایان شود و اگر ضعفی دارد منتشر شود. در حال حاضر آنقدر بروکر با سابقه در دسترس وجود دارد که نیازی به قبول ریسک کار با بروکر تازه وارد نیست.

    رنک الکسای بروکرهای کلاهبردار فارکس

    شاید رنک الکسا از نظر خیلی ها برای اعتبارسنجی بروکر فارکس به کار نیاید. اما از نظر ما می تواند کمک خوبی در این مورد باشد. وبسایت الکسا اطلاعات مفیدی در مورد رتبه تمام وبسایت ها و همچنین کشور کاربران وبسایت در اختیار ما می گذارد.

    طبیعتا یک بروکر فارکس معتبر باید بازدیدکننده خوبی داشته باشد. همچنین بازدیدکننده های سایت بهتر است در کشورهای محتلف پراکنده باشند تا اینکه همه آنها از یک کشور خاص باشند. هرچه رنک الکسای بروکر بهتر باشد، نشان از اقبال عمومی بهتر بروکر است. وقتی بروکری در بین تریدرها شایع بود، اگر تخلفی داشته باشد، تخلفش دهان به دهان خواهد چرخید و همه از آن مطلع می شوند.

    مارکت میکر بودن یا نبودن

    در مقاله انواع بروکرهای فارکس، مارکت میکر و NDD در مورد اینکه بروکر مارکت میکر چیست توضیح دادیم. اگر در گروه ها و انجمن های فارکسی عضو باشید احتمالا این جمله را شنیدید که فلان بروکر مارکت میکر هست و خوب نیست. اما در واقع این استدلال که چون فلان بروکر مارکت میکر هست پس بروکر خوبی نیست درست نیست. شاید اگر بگوییم 95 درصد بروکرهایی که به مشتریان معمولی فارکس خدمات می دهند مارکت میکر هستند گزاف نباشد.

    به دلیل ماهیت بازار فارکس طبیعتا مارکت میکری برای بروکرها سود بیشتری دارد و آنها از این سود نخواهند گذشت. اما آنها می توانند در عین اینکه مارکت میکر هستند کار خود را درست انجام بدهند تا مشکلی برای تریدر پیش نیاید.

    کلاهبرداری بروکرها

    تقریبا می‌توان با اطمینان گفت که بروکرها هیچگاه کلاهبرداری نکرده‌اند. چرا که بروکر، یک نهاد معتبر مالی است که تحت نظر مراجع اقتصادی بزرگ (در سطح کشوری و بین الملی) فعالی می‌کند. اما سازمان‌هایی هستند که ادعا می‌کنند بروکر معتبر هستند. اما در واقع این فقط یک ادعا است.

    بنابراین، برای اینکه مطمئن شوید در دام کلاهبرداری بروکرهای بی اعتبار نمی‌افتید، توصیه می‌کنیم که این مقاله را به دقت خوانده و علاوه بر آن، از لیست بروکرهای معتبر 2021 استفاده کنید و قدم اول را محکم بردارید.

    کلاهبرداری بروکر SFC مارکت

    متاسفانه به دفعات در مورد بروکر SFC مارکت از ما سوال شده و در مورد آن هشدار دادیم. ظاهرا این بروکر از طریق شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و تلگرام تریدرهای فارکس را پیدا می کند و آنها را با وعده و وعید جذب می کند. یکی از این روشها آموزش رایگان فارکس است! با ترفند مدیریت سرمایه و پاداش واریز هم ممکن است به شراغ شما بیایند.

    یکی از ادعاهای این بروکر این است که توسط FCA انگلستان رگوله شده است. هر چند روی سایت خود چنین چیزی را ذکر نکردند، اما اگر شما از SFC مارکت در مورد رگوله سوال کنید این جواب را دریافت می کنید. اگر بیشتر ادامه دهید و شماره ثبت آنها در FCA را بخواهید یک شماره ثبت دریافت می کنید که مربوط به یک وبسایت دیگر است که ظاهرا هیچ ارتباطی با این بروکر SFC مارکت ندارد.

    شکایت مشتریان از این بروکر و اینکه کلاهبردار است روز به روز در حال افزایش است. پیشنهاد اکید می کنیم که سمت این بروکر نروید.

    کلاهبرداری بروکر فیبوگروپ

    هرچند بروکر فیبوگروپ یکی از بروکرهای قدیمی فعال در بازار فارکس ایران است، اما به نظر میرسد دیگر باید نسخه آن را پیچید. هرچند شاید به ندرت پیدا کنید کاربری را که ادعا کند فیبوگروپ پول او را پرداخت نکرده است، اما کلاهبرداری فقط این نیست.

    بازار فارکس یک بازار پر ریسک و استرس است و تریدر نیاز به آرامش دارد تا در معاملات موفق باشد. وقتی به مدت یک هفته 30 هزار دلار برداشت مشتری پرداخت نشود، طبیعتا به مشتری فشار روحی وارد می شود و باعث می شود در معاملات اشتباه کند و پول خود را از دست بدهد.

    زمانی که در چارت دستکاری می شود و قیمتهایی که در هیچ بروکر و منبع معتبری وجود ندارد باعث زیان مشتری می شود و کسی پاسخگو نیست، این کلاهبرداری است.

    زمانی که پشتیبان بروکر در چت رسمی بروکر به مشتری با لفظ خنگ و گوساله خطاب می کند، باعث ایجاد استرس و فشار روحی بر تریدر و در نتیجه ضرر مشتری می شود، این عین کلاهبرداری است.

    وقتی بخش فارسی بروکر با یک آی بی خاص تبانی می کنند و امتیازات ویژه در اختیار او قرار می دهند و ایجاد انحصار در بازار می کنند، این هم نوعی کلاهبرداری است.

    خلاصه اینکه بروکر فیبوگروپ از دید ما بروکر مناسبی نیست و به هیچ وجه ورود به این بروکر را توصیه نمی کنیم.

    پیشنهاد می کنیم اگر به دنبال بروکر مناسب هستید لیست بهترین بروکرهای فارکس را چک کنید و یا مقاله مقایسه بهترین بروکرهای فارکس را مطالعه کنید.

    کلاهبرداری تاپ چنج

    آیا تاپ چنج معتبر است؟

    یکی از صرافی هایی که این روزها کاربران فارکس زیادی دارد، صرافی تاپ چنج است. صاحبان این صرافی اصالتا روسی هستند. از طرفی اکثر بروکرهایی که با ایران کار می کنند نیز روسی هستند، از این رو تاپ چنج توانسته قراردادهای خوبی با این بروکرها ببندد که در نتیجه نرخ شارژ و برداشت مناسبی نیز ارائه می دهد.

    در حال حاضر صرافی topchange بازار ایران را قبضه کرده و این نکته مثبتی نیست. متاسفانه در این سالها هرچه استقبال از TC Pay بیشتر شد، پشتیبانی آن ضعیف تر شد. ابتدا پشتبان آنلاین سایتشان حذف شد، بعد پشتیبان تلفنی حذف شد و حالا هم که تنها راه پشتیبانی آنها یعنی تیکت سایت ضعیف عمل می کند.

    تاپ چنج کلاهبردار نیست، یعنی تا الان که گزارشی مبنی بر کلاهبرداری تاپ چنج از کاربران دریافت نکردیم. اما با توجه به اینکه خارج از ایران هستند، پشتیبانی آنها روز به روز ضعیف تر میشود. بهتر است در کارکردن با آن احتیاط کنید. همیشه مشتری ها هستند که ضربه انحصار را می خورند. در چند ماه گذشته چندین بار گزارش شده که برداشت های مشتریان برای چند روز در تاپچنج انجام نشده است.

    صرافی جایگزین تاپ چنج

    با توجه به مواردی که در مورد تاپ چنج گفتیم و هرچند آن را متهم به کلاهبرداری نمی کنیم ولی ممکن است تمایل داشته باشید با صرافی مستقر در ایران کار کنید. صرافی IrPay.Pro دارای تیم پشتیبانی قوی است. از طریق تماس تلفنی، چت آنلاین سایت و تلگرام می توانید با IrPay در تماس باشید. به نسبت تاپ چنج از تعداد بروکرهای بیشتری پشتیبانی می کنند و از نظر قیمتی گاها زیر قیمت تاپ چنج هستند.

    شما در آی آر پی می توانید بروکرهای آلپاری ، آمارکتس ، FBS ، فیبوگروپ ، یو اس جی فارکس ، روبوفارکس ، ارانته ، HYCM و اکسنس را به صورت آنلاین شارژ کنید و یا در صورت نیاز موجودی دلاری خود را به دلار تبدیل کنید.

    کلاهبرداری پورصمدی

    آقای محمدعلی پورصمدی یکی از اساتیدی هست که با داشتن پیج اینستاگرامی با حدود 300 هزار فالور اقدام به فروش پکیج های آموزش پرایس اکشن کرده اند. ایشون ادعای تجربه 12 ساله معامله گری رو داره و معتقد هست یکی از تریدرهای موفق بازارند. آقای پورصمدی در حال حاضر ساکن ترکیه هستند.

    هرچند مدتی هست که به نظر میاد فعالیت ایشون در اینستاگرام کمتر شده ولی هنوز هم افرادی هستند که دنبال خرید پکیج آموزشی ایشون هستند. با توجه به اینکه ما از این پکیج استفاده نکردیم امیدواریم دوستانی که استفاده کردند بی طرفانه نظرات خودشون رو مطرح کنند تا بقیه کاربران بتونند استفاده ببردند. از نظر ما اگر یک پکیج و دوره آموزشی چیزی نباشه که صاحبش ادعا کرده کلاهبرداری هست. حالا شما باید بگید که آیا پورصمدی کلاهبرداری کرده است یا خیر؟

    کلاهبرداری بروکر کلایمکس پرایم

    شکایت های زیادی از بروکر کلایمکس پرایم توسط کاربران مبنی بر کلاهبرداری و عدم پرداخت پول مشتریان ثبت شده است. با توجه به حجم زیاد شکایت ها کلاهبرداری کلایمکس پرایم برای ما اثبات شده و شدیدا توصیه میشه سمت این به اصطلاح بروکر نروید.

    اینجا متن شکایت یکی از کاربران این بروکر که در فرم شکایت از بروکر ما ثبت کرده بود را بخوانید: “پیام: مدت بیشتر از ۷ ماه است که بروکر کلایمکس پرایم اصلا اجازه برداشت پول رو به هیچ کدام از کاربرها نمی‌دهد و هر بار با بهانه و وعده مختلف زمان واریز رو عقب می اندازد،و هیچگونه پاسخگویی وجود ندارد.با تغییر crm و دسترسی به اطلاعات حساب بیشتر کاربرها مسدود شده است”

    جمع بندی

    اینکه فلان بروکر فارکس کلاهبردار هست یا نیست را می شود تا حدودی با روش های بالا بررسی کرد. اما هیچ یک از موارد بالا نمی تواند دلیل قطعی بر اینکه یک بروکر کلاهبردار است یا خیر باشد. حتی از این بالاتر، حتی اگر شما درباره بروکری که تعداد زیادی مشتری دارد بشنوید که چند نفر ادعا می کنند کلاه آن برداشته شده است باز هم نمی شود به این ادعا اطمینان کرد. دلیلش این است که متاسفانه بسیاری از تریدرهای فارکس اطلاعات دقیقی از نحوه کارکرد معاملات فارکس و همچنین قوانین بروکرها ندارند و بسیاری از شکایات ناشی از دانش کم معامله گر است.

    بهترین راه برای اینکه در دام بروکرهای کلاهبردار نیوفتاد این است که بروکرهای معتبر فارکس را بشناسید. ما در معامله گر ایرانی تجربه 15 سال معامله در فارکس با دهها بروکر را در اختیار شما می گذاریم و بروکرهای معتبر را به شما معرفی خواهیم کرد. فعلا به شما پیشنهاد بررسی دو بروکر زیر را می دهیم:

    در مقالات جداگانه بهترین بروکرهای فارکس برای ایرانیان را معرفی می کنیم و نحوه افتتاح حساب و شارژ و برداشت در این بروکرها را به شما آموزش خواهیم داد.

    آخرین رتبه بندی بهترین بروکر های فارکس برای سال 2021 میلادی

    سوالات متداول در مورد بروکرهای کلاهبردار

    لطفا در نظر داشته باشید در این قسمت منظور از کلاهبردار، فقط بروکری است که پول معامله گر را بدون دلیل بالا می کشد. در مورد سایر مصادیق کلاهبرداری مثل دست کاری چارت و قیمت هرچند ممکن است مواردی در برخی بروکرها دیده شود، اما حکم کلی نمی توان داد.

    بروکر کلاهبردار

    https://b2n.ir/d03608

    https://tinyurl.com/euaarncw

    https://bit.ly/3d9Psvb

    در گذشته بروکر لایت فارکس ابهاماتی وجود دارد و در مواردی سابقه ندادن پول معامله گران بدون دلیل موجه را دارد. جدیدا هم فعالیت این بروکر در ایران افزایش قابل توجهی داشته است، تا جایی که بیش از 25 درصد از ترافیک دامنه اصلی بروکر مربوط به ایران است. نمی توانیم تایید کنیم که این بروکر کلاهبردار است اما با توجه به اینکه شرایط معاملاتی خوبی هم ندارد معامله به این لایت فارکس را توصیه نمی کنیم.

    هرچند در مورد عدم پرداخت مشتری توسط بروکر فیبوگروپ اطلاعات معتبری در دست نیست اما فیبوگروپ متاسفانه روش های خاص خود برای کلاهبرداری را دارد. پیشنهاد می کنیم برای دیدن توضیحات بیشتر در مورد کلاهبرداری فیبوگروپ متن مقاله را مطالعه کنید.

    بروکر ICM یک بروکر بی نام و نشان است. اکثر مشتریان این بروکر را بازاریهای میانسال و مسن تشکیل می دهند. متاسفانه بروکر ICM حتی یک وبسایت درست و حسابی نیز ندارد. گزارش هایی در برخی از گروه های فارکسی در شبکه های اجتماعی مبنی بر کلاهبرداری بروکر ICM دیده می شود اما در مورد صحت و سقم آن نظری نداریم. فقط این را می دانیم که ICM شبیه یک بروکر قابل اعتماد و حرفه ای نیست. نکته دیگر در مورد این بروکر واسطه های و به اصطلاح آی بی ها آن هستند که عملا دسترسی به واریز و برداشت از حساب شما نیز دارند، پس مورد اعتماد بودن آنها همانند خود بروکر اهمیت دارد.

    بروکر ویندزور یکی از بروکرهای قدیمی مارکت ایران است و در گذشته جزو 4-5 بروکر پرطرفدار در ایران بود. در حال حاضر با توجه به اینکه خدمات مناسبی ارائه نمی دهد طرفدار چندانی نیز ندارد. اما نمی توان بروکر ویندزور را یک بروکر کلاهبردار لقب داد.

    بروکر PCM به عنوان یک بروکر ایرانی شناخته می شود. متاسفانه این بروکر سابقه چندان درخشانی ندارد و با توجه به نداشتن شرایط خاص معاملاتی، توصیه به افتتاح حساب با بروکر PCM نمی کنیم.

    هر چند روز به روز از درصد کاربران ایرانی بروکر آلپاری در حال کم شدن است، اما نمی توان آلپاری را بروکر کلاهبردار نامید. شعب بروکر آلپاری در انگلستان، آمریکا و نیوزلند به دلیل ورشکستگی جمع شدند اما هنوز گزارشی از کلاهبرداری شعبه روسی که با ایران کار می کند در دست نیست.

    بروکر آلپاری در حقیقت هیچگاه کلاهبرداری نکرده است. بلکه در سالهای گذشته، به دلیل ورشکستگی، شعب خود را در چند منطقه از جهان بست. این در حالی است که شعبه‌ی روسیه آن بدون هیچ مشکلی در حال فعالیت بوده و به تریدرهای مختلف از جمله ایرانیان، خدمت رسانی میکند.

    بروکر روبو فارکس یکی از پر زرق و برق ترین بروکرهایی است که در حال حاضر با ایران کار می کنند. بروکر روبو فارکس کلاهبردار نیست و مشکل خاصی در مورد ندادن پول کاربران در آن گزارش نشده است (هرچند چندین سال پیش سود خود بنده را بر سر یکی از خبرهای بازار حذف کرد). مشکلی که روبوفارکس دارد، نداشتن شارژ و برداشت ریالی قوی و تیم پشتیبانی مناسب است. بروکر روبو فارکس برای مارکت ایران خود ارزشی قائل نیست و بنابراین نه زبان فارسی بر روی سایت خود دارد و نه اینکه حتی یک لینک فیلتر نشده در اختیار مشتریان ایرانی خود قرار می دهد. به شخصه بروکری با این شرایط را اصلا پیشنهاد نمی کنم.

    یکی از صرافی هایی که این روزها کاربران فارکس زیادی دارد، صرافی تاپ چنج است. صاحبان این صرافی اصالتا روسی هستند. از طرفی اکثر بروکرهایی که با ایران کار می کنند نیز روسی هستند، از این رو تاپ چنج توانسته قراردادهای خوبی با این بروکرها ببندد که در نتیجه نرخ شارژ و برداشت مناسبی نیز ارائه می دهد.

    در حال حاضر صرافی تاپ چنج بازار ایران را قبضه کرده و این نکته مثبتی نیست. متاسفانه در این سالها هرچه استقبال از TC Pay بیشتر شد، پشتیبانی آن ضعیف تر شد. ابتدا پشتبان آنلاین سایتشان حذف شد، بعد پشتیبان تلفنی حذف شد و حالا هم که تنها راه پشتیبانی آنها یعنی تیکت سایت ضعیف عمل می کند.

    تاپ چنج کلاهبردار نیست، یعنی تا الان که گزارش کلاهبرداری از آن گزارش نشده است. اما با توجه به اینکه خارج از ایران هستند، پشتیبانی آنها روز به روز ضعیف تر میشود. بهتر است در کارکردن با آن احتیاط کنید. همیشه مشتری ها هستند که ضربه انحصار را می خورند.

    به امید آنکه کمکی در این راه برای شما دوستان گرامی باشد.

    آخرین رده بندی بهترین بروکر های فارکس برای سال 2021 میلادی

    4.4/5 - (70 امتیاز)
    https://irtrader.net/?p=1654
    اشتراک گذاری:
    واتساپتوییترفیسبوک
    سید محمد تبادکانی
    حدود 15 سال است که در بازار فارکس فعالیت دارم و درآمد اول من هست. معامله گری در فارکس یکی از شغلهای پر ریسک و پر خطر هست که بدون علم و دانش فقط یک قمار سراسر ضرر خواهد بود.
    مطالب بیشتر
    برچسب ها:

    باکس دانلود

    نظرات

    482 نظر در مورد لیست بروکرهای کلاهبردار ⛔ روش های کلاهبرداری در فارکس چیست؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

      1. سلام دوست گرامی،
        تا این لحظه گزارشی از کلاهبرداری این بروکر دریافت نکردیم ولی اصلا پیشنهاد نمی کنیم با این بروکر کار کنید. یک بروکر کاملا ایرانی هست و هیچگونه رگولیشنی نداره. سابقه فعالیتش هم خیلی کمه و قبلا صرفا یک گروه تلگرامی بوده.

        لایک

    1. سلام
      ضمن تشکر از سایت عالی و مطالب خوبتون، میخواستم بپرسم آیا همچنان به بروکر های مورد اعتمادی که اشاره کردید، اعتقاد دارید؟
      من مدتی هست که با آلپاین کار میکنم ولی میخوام عوض کنم .. احساس میکنم دستکاری میکنن .. پیشنهادتون چیه؟

      لایک

      1. سلام دوست گرامی،
        بله بیشترین بروکری که مورد توجه ما بوده و هست بروکر ارانته بوده که کماکان هم هست. در رتبه های بعدی میشه بروکر لایت فایننس، آمارکتس و حتی کپیتال اکستند رو نام برد.

        لایک

        1. ممنون از شما، آرزوی سلامتی و شادکامی دارم براتون و همچنین آرزو میکنم سال جدید سالی پراز خیر و برکت و روزی باشه براتون.
          سپاس از شما

          لایک

    2. سلام من 500دلار در سایت
      Forexcapitaloption.com
      سرمایه گذاری کردم و الان 1200دلار میخوان تا سودم رو برداشت کنم و چون مشکوک شدم پرداخت نکردم حسابمو مسدود کردن و میگن باید 620دلار پرداخت کنی! آیا این سایت قطعا کلاهبرداره؟ و قابل اعتماد هستن؟

      1

    3. عرض سلام و خسته نباشید
      لطفا در مورد صرافی ابان تتر اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید ، اینکه کلا صرافی معتبری هست برای سرمایه گذاری یا نه ؟؟؟ و اگر صرافی معتبری میشناسید معرفی کنید .
      سپاس از شما

      4

      1. سلام دوست گرامی،
        خیر! صد در صد شبیه سایتهای کلاهبرداری هست و به هیچ وجه سمتش نرید.

        6

    1 11 12 13